Pionýr zve na Ledovou Prahu

Celorepubliková akce pro děti i dospělé Ledová města se letos koná ve dnech 3. – 5. února 2023. Jedním z měst je i Praha.

Ledová města 2023 – to je příležitost seznámit se s historií, pamětihodnostmi a zajímavostmi jednotlivých měst, které děti často znají jen ze školních učebnic.

Akci pořádá Pionýr a umožňuje tak veřejnosti z celé republiky navštívit o pololetních prázdninách se slevou nebo zcela zdarma různé památky, muzea, galerie, science centra, přírodovědné stanice, sportovní centra a další instituce v různých městech po celé České republice i mimo turistickou sezonu.

Pionýr tak  navazuje na akci Ledová Praha, kterou každoročně pořádal v posledních 22 letech v Praze. Od prvního ročníku zájem o ni stále rostl, v posledních letech se jí každoročně zúčastnilo více jak 16.000 účastníků. Z tohoto konceptu vycházejí i jednotlivá ledová města po celé České republice a součástí Ledových měst 2023 bude i Ledová Praha.

Formulář k přihlášení najdete na odkaze https://ledovamesta.pionyr.cz/

PRAHA, jedno z nejkrásnějších měst světa, srdce Evropy.

Hlavní město České republiky. Historické centrum Prahy se spletí malebných uliček, náměstí a památek všech architektonických slohů, které si jen dokážete představit. To vše má svou neopakovatelnou atmosféru, kterou by měl zažít naprosto každý.

VÝDEJ LEDOVÝCH KARET:

Ústředí Pionýra – recepce
Senovážné náměstí 977/24, Praha 1
30. 1.-3. 2. 9.00-17.00
jindy dle telefonické dohody

Další informace na odkaze:

https://ledovamesta.pionyr.cz/praha/